ماموریت شرکت: کارآفرینی، ایجاد اشتغال، جذب و حفظ مشتری با محصولات و خدمات فوقالعاده ارزشمند
چشم انداز: تبدیل شدن به موفقترین و سودمندترین شرکت فرآوری محصولات کشاورزی، چابک و منعطف در برابر تحولات محیطیاستفاده از صیفی و سبزیجات خشک، در کارخانجات همبرگر، سوسیس و کالباس، همچنین مورد استفاده در هتلها و رستورانهای بزرگ، استفاده از سبزیجات خشک جهت طعم دار نمودن غذا در آشپزخانههای کوچک.
استفاده از چیپس میوه به عنوان مصارف میان وعده ای و آجیلی، فرآوری و تولید محصولاتی مانند شیرینی، بستنی، تهیهی دمنوش میوه خشک با استفاده از اسلایس های کوچک و خرد شدهی میوه خشک از جمله دیگر کاربردهای میوه خشک محسوب می شود.
به طور کلی چیپس میوهجات و سبزیجات به میوهها و سبزیجاتی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس از رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوههاي گوناگون براي افزایش عمر نگهداري یا کاربردهاي دیگر، از محصولات گرفته میشود. خشک کردن میوهجات و سبزیجات یکی از روشهاي جلوگیري از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و سرعت دیگر واکنشهاي مضر نیز به مقدار قابل توجهی کاهش مییابد. خشک کردن ضمن اینکه روي محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیري کاهش میدهد، در نتیجه از هزینههاي حمل و نقل و ذخیرهسازي میکاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآوردههایی میشود که مصرف آنها آسانتر است .امروزه علاوه بر این که خشک کردن راهی برای نگهداری مواد غذایی بوده به عنوان روشی برای بالا بردن ارزش افزوده فرآوردههای غذایی نيز شناخته میشود. خارج کردن آب از یک محصول در شرایط کنترل شده، رطوبت مواد غذایی را تا حد معينی کاهش میدهد و از رشد ميکروبی که باعث فساد ماده غذایی میشود، جلوگيری مینماید. این تکنيک همچنين سبب کاهش حجم ماده غذایی در اثر خروج آب شده که این امر سبب تسهيل فرآیند حمل و نقل و جابجایی آن میگردد. نگهداری از ميوه ها و سبزیجات از طریق خشک کردن و روشهای خورشيدی قدمتی طولانی دارد اما بهدليل کيفيت پایين محصول و آلودگی بالا، فنآوریهای خشک کردن جایگزین این روش شده. رشد سریع صنعت غذا، نياز به چنين تکنيکی را الزامی ساخته.
زمینههای کاربرد محصولات:
استفاده از صیفی و سبزیجات خشک، در کارخانجات همبرگر، سوسیس و کالباس، همچنین مورد استفاده در هتلها و رستورانهای بزرگ، استفاده از سبزیجات خشک جهت طعمدار نمودن غذا در آشپزخانههای کوچک.
استفاده از چیپس میوه به عنوان مصارف میان وعدهای و آجیلی، فرآوری و تولید محصولاتی مانند شیرینی، بستنی، تهیهی دمنوش میوهخشک با استفاده از اسلایس های کوچک و خرد شدهی میوه خشک از جمله دیگر کاربردهای میوه خشک محسوب می شود.